Monday, June 18, 2007

Nicole Richie gravid?


Ryktena om att Nicole Richie skulle vara gravid verkar inte avta, snarare tvärtom. Här, här och här kan du bland annat läsa om den påstånna graviditeten. Källor säger att Nicole och pojkvännen Joel Madden väntar sitt första barn och att hon befinner sig efter vecka 7 men före vecka 12 i graviditeten. Man får tro vad man vill men för min del förstår jag inte att man ens kan bli gravid när man är så smal!?


6 comments:

Madde (maddepladder) said...

Håller med du, borde va tämligen svårt för den lilla (sjuka?) kroppen att va produktiv i detta sammanhang...

Johanna said...

Jaa.. exakt.

Anonymous said...

Det är sant, hon är gravid! Hennes mage är riktigt stor nu. Roligt för henne tycker jag :D

Johanna said...

Hehe, ja vid det här laget vet vi allt att hon är gravid. Se fler artiklar: http://nyabebisar.blogspot.com/search/label/Nicole%20Richie

älskarmittbarn said...

Jag förstår inte varför du uttrycker dig som du gör !
Bara för att hon är smal, kan inte du förstå dig på varför hon blir gravid?
Hon kanske inte kan gå upp i vikt, så lätt som andra.
Jag själv är en sådan person.
Jag är 19 år och har en dotter på 6 månader , nu väger jag inte ens över 47kg och är 168cm lång.
Under graviditeten gick jag inte alls upp mycket i vikt, och tro mig då äter jag onyttigt, massor med godis dagligen och inte ett gram jag går upp. Man kan faktiskt inte dra alla över en gräns som du precis har gjort. Det är faktiskt väldigt elakt att skriva sånt här, inte bara mot henne utan även mot andra som kanske är väldigt smala och har problem med att gå upp i vikt, och speciellt till de som försöker att bli gravida. Beror detta på dåligt självförtroende eller vad ? Jag ville bara ha sagt mitt . Hej!

Johanna said...

Jag ber om ursäkt om du tog illa vid dig. Självklart finns det personer som är naturligt smala men så många bilder som vi sett på Nicole innan så vet vi att hon inte ser ut så naturligt.

Det jag menar är att kroppen inte borde fungera eftersom hon uppenbarligen har gått ner så mycket i vikt.