Wednesday, January 30, 2008

Det går mycket rykten just nu, som alltid. Jag är alltid ganska restriktiv med att berätta om dem eftersom det känns som att många varit gravida c:a 500 gånger om tidningarna skulle ha rätt jämnt. Men, men. Har kommer iallafall en uppdatering på de rykten som florerar just nu:
  • Rykterna om att sångerskan Fergie och hennes pojkvän Josh Duhamel väntar barn tillsammans har florerat ett tag nu. Bland annat späddes de på ytterligare när Josh fick ett par bebisskor i present på sin födelsedag. Barnet skulle i så fall varit parets första.

  • Tori Spelling och Dean McDermott är föräldrar till Liam men nu sägs det vara på gång igen. Paret har inte bekräftat men vissa medier tar det redan för givet att det är sant.
  • Angelina Jolie och Brad Pitt har redan en radda barn men envisa rykten säger att Angelina väntar tvillingar.

  • Katie Holmes och Tom Cruise har dottern Suri. Nu florerar rykten att hon ska bli storasyster. Det sägs att Katie varit inne i en babyaffär och köpt en tröja med texten storasyster.

  • Att Jennifer Lopez och Marc Anthony väntar barn har nog inte undgått någon. Frågan är om det blir en eller två? Nyaste rykterna säger att J.Lo är inlagd på sjukhus och att bebisen/bebisarna är här när som helst.

1 comment:

Anonymous said...

Nu är det bekräftat att Tori Spelling väntar sitt andra barn.