Monday, August 18, 2008

Fler Hansonbebisar

Nu är ÄNNU en Hanson-bebis på väg! Det blir många pojkar för de tre bröderna Hanson. Yngsta brorsan Zac,22 har sonen John Ira Shepherd, 3 månader tillsammans med frun Kate. Äldsta brorsan Isaac, 27 har sönerna Clarke Everett, 16 månader och James Monroe, 7 veckor tillsammans med frun Nikki.

Nu väntar mellanbror Taylor, 25 sitt FJÄRDE barn, som också blir en pojke! Taylor och frun Natalie, 24 blir föräldrar igen i vinter. Jordan Ezra, 5 ½, Penelope Anne, 3, och River Samuel, 23 månader ska få en lillebror. Mellansystern Penelope Anne är ensam tjej bland syskonen och kusinerna. Taylor och Natalie har alltså fyra barn vid 24 och 25 års ålder, inte illa!

5 comments:

Anonymous said...

hej läste i se hör i dag att fd friends sångerskan nina inhammar skall bli mamma i höst.

Anonymous said...

Matt Damon blev pappa till lilla "Gia Zavala" inatt.

Anonymous said...

http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=32402

&

http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=32433. Detta har du nog redan skrivit om...eller? Hur som helst är det bekräftat nu! =)

Johanna said...

Anonym 1: Det har jag skrivit om för ett bra tag sedan. http://nyabebisar.blogspot.com/2008/05/friends-nina-ska-bli-mamma.html

Anonym 2: Läste det och ska skriva inlägg snart, kul!

Jonna: Ja, läste om Ricky Martins tvillingar så det kommer ett inlägg snart.
Angående Jennifer och Ben har jag skrivit om det. Kul att de har bekräftat nu. Vill du läsa om en speciell kändis kan du kolla i högerspalten där alla jag har skrivit om finns i bokstavsordning.

Anonymous said...

Nu är han dessutom född... Lilla Viggo Moriah.
Kul att se att ngn uppmärksammar våra älskade tre. Trodde bara det var typ vi på h.net, typ svenska tråden, som fanns kvar... vi är iofs typ 50 pers men ädnå. Kul att återigen slippa läsa "Lever de än?!" :)