Thursday, April 30, 2009

Leila mamma?

Enligt den här artikeln har kocken Leila Lindholm blivit mamma nu. Är det någon som har mer information så får ni gärna skriva det i kommentarerna!

12 comments:

Anonymous said...

Sitter och tittar på Humorgalan, och Shirley Clamp har en ganska tydlig bebismage?!?!

Johanna said...

Har inte hört något om det och såg inte galan så jag vet faktiskt inte. Står inget om det på hennes hemsida www.shirleyclamp.com och hon är ju fortfarande mammaledig med Vilja så jag har svårt att tro att hon skulle vara gravid igen... någon annan som vet?

- Emma - said...

Jo hon kan mycket väl vara gravid igen faktiskt

Anonymous said...

Mammaledighet är ingenting som hindrar att ett barn till är på väg. Vilja blir 1 år i juli ;-)

Tim said...

Nej, självklart hindrar det inte att hon är mammaledig :) Tänkte mer att hon har skrivit om att hon börjar planera för saker hon ska göra framåt osv. Om det syns redan så borde hon skrivit om det. Men vi får hålla utkik :)

Anonymous said...

Fast det andra barnet kanske inte direkt var planerat ;-) Livet är ju vad som händer när man är upptagen med att göra andra planer ..

Anonymous said...

Om man har ett barn som inte ens är ett år, och många projekt på G kan det faktiskt vara så att man har lite mage kvar från första barnet;) Alla blir inte hollywood-smala på en gång vet ni;)

Ang Leila så vet jag inte något=)

Anonymous said...

Absolut, det är inte alla som är som ex Tori Spelling som blivit pinnsmal på nolltid efter sitt andra barn. Finns kanske viktigare saker i livet när man precis fått barn än att ligga i stenhård träning ;-)

Lotta said...

Hej! Vilken underbar blogg! Precis vad jag har letat efter :D Lägger till dig på bloglovin så jag vet när det har hänt något :)

Tycker det är kul med kändisbarns namn ;)

Mamma-Mia said...

Danska prinsessan Marie har fött en son

Thea said...

Lite sent ute, ligger efter att kika i mina favvobloggar:) Men Leila har fått en liten söt kille.

Anonymous said...

Vad ska Leilas pojke heta?