Saturday, May 30, 2009

Rykten

Två rykten jag har hört det senaste, vi får ta dem med en nypa salt tills vi hört motsatsen. Har ni mer information, skriv gärna en kommentar eller maila jolla99@hotmail.com.

  • Det sägs att före detta friidrottaren Kajsa Bergkvist och hennes Måns Herngren väntar sitt första gemensamma barn.

  • Claudia Galli är skådespelerska och komiker och enligt källor ska hon bli mamma i slutet av året.

7 comments:

josefin said...

Okej, här kommer ett till rykte. Jag såg Elisabet Carlsson (hon i 'Grabben i graven bredvid') igår och hon var gravid, rätt stor mage - jag är inte 100% säker på att det var hon, men jag tror det.
Jag bor på Söder så man ser ju en hel del skådisar och så... Jag hade ju rätt angående Eva Röses graviditet i höstas, kanske har jag rätt nu med, om det var henne jag såg! Vi får väl se!

Maaaje said...

kajsa och måns ska ha barn står det i se & hör så jag tror det är sant.

Nicco said...

Claudia & hennes sambo ska enligt säkra källor ha barn i slutet av året!
Om du vill veta mer så kontakta Claudia på hennes blogg... claudiagalli.blogspot.com

Anonymous said...

Men om Claudia Galli ska bli mamma så ska ju Malin Berghagen bli farmor... Det borde vara lätt att kolla upp... Hennes son är ju sambo med Claudia =)

Johanna said...

Det har du rätt i anonym. Jag följer Claudia via hennes blogg men än har hon inte skrivit om det eller så. Vi får hålla utkik.

Anonymous said...

Uppdatering? På de här bilderna ser hon inte det minsta gravid ut. Borde väl synas om det skall komma en i slutet av året?

http://claudiagalli.blogspot.com/2009/09/pics-from-day-with-sun-and-ceasar.html

Johanna said...

Precis! Jag har också kollat in bloggen men det ser onekligen inte ut så. Har inte heller hört något mer om Kajsa och Måns.