Tuesday, June 16, 2009

Nikki


Gry Forsell och hennes man Alex Kosek blev föräldrar för andra gången förra veckan och nu har familjen bestämt sig för vad den nyfödda flickan ska heta. Det blir Nikki. Storebror heter Vincent.

Bild: www.tvplaneten.se

6 comments:

Camilla said...

Appropå bekräftelse av namn så ska Camilla Läckberg och Martin Melins son heta Charlie. Charlie kallades han redan i magen, och Charlie blev hans namn.

Charlie kommer även Alexander Shulmans och Amanda Widells dotter heta. Hon beräknas födas 28 Juni, och pappa Alex ser framemot att hon kommer bli underhållare när hon växer upp. Charlie Shulman, alltså.

Under första säsongen av "Bonde söker fru" träffades Jessica och Andreas.
Pingstafton 30 Maj 2009 blev dem Herr och Fru Vestesson och på bröllopet avslöjade dem att dem ska bli föräldrar. Jessica var då i vecka 13 och barnet, som är parets första, beräknas komma 11 December.

Tennisproffset Thomas Johansson och hans fru Gisella har fått sitt andra barn. Sedan tidigare har paret sonen Lucas, 2, och den 12:e Maj föddes en dotter, som ska heta Céline.

Madonna har nu fått rätten av domstolen i Malawi att adoptera Mercy, 4. Flickan flyttade igår in hos Madonna, tillsammans med en sköterska och en barnflicka.

Till sist vill jag också passa på att skänka en tanke till fd. Boxaren Mike Tyson som 26:e Maj förlorade sin dotter Exodus, 4 år.
Olyckan skedde i hemmet, där flickan fastnade i en sladd som hängde ner från ett löpband och efter ett dygn på sjukhus avled hon.

Johanna said...

Ang Charlie x 2 så har jag skrivit om dessa nyheter tidiare.

Jag visste inte att Andreas och Jessica hade bekräftat att de väntar barn, kul. Ska även skriva om Thomas J och Madonna.

Håller med dig om Mike Tyson och beklagar givetvis deras sorg.

Anonymous said...

Vad fick Leila Lindholms son heta? Någon som vet?

Anonymous said...

ja e nyfiken på bengtzings bebis..va fick den heta?

Johanna said...

Vet inte vad varken bengtzing eller leilas bebis ska heta men jag håller givetvis utkik.

Anonymous said...

Frida Hallgren var på kunglig galamiddag i går och på röda mattan visade hon upp en ganska stor bebismage.


http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen "Gästerna på galamiddagens röda matta"