Wednesday, July 22, 2009

Amy von Sydow tvåbarnsmamma

Enligt systern Ebbas blogg har Veckorevyns bloggare Amy von Sydow blivit mamma igen och Kitty har blivit storasyster. Återkommer med mer info så snart jag vet!

UPPDATERING: Enligt en annons i Göteborgsposten fick Amy och maken Jeffrey Green en flicka den 21 juli.

4 comments:

Camilla said...

TV 4-profilen Rickard Sjöberg har blivit pappa för andra gången. Den 8 juli nedkom hans fru Beatrice med en dotter, skriver Se & Hör. Paret har sedan tidigare dottern Lily, 4. (TT Spektra)
TV 4-profilen Rickard Sjöberg har blivit pappa för andra gången. Den 8 juli nedkom hans fru Beatrice med en dotter, skriver Se & Hör.
Paret har sedan tidigare dottern Lily, 4.
Men det blir en kort pappaledighet för Rickard Sjöberg till att börja med. Den 21 augusti är hans program "Postkodmiljonären" tillbaka i TV 4.

http://untfredag.se/avd/1,1826,MC=15-AV_ID=935299,00.html?from=sectionlinks15

Camilla said...

R ·n· b-stjärnan Kelis har blivit mamma. Hon födde en son på tisdagen, inte utan viss dramatik. För under graviditeten gjorde hon och barnets far, rapstjärnan Nas slut, och hon släppte därför inte in honom på sjukhuset. (TT Spektra)
R ·n· b-stjärnan Kelis har blivit mamma. Hon födde en son på tisdagen, inte utan viss dramatik. För under graviditeten gjorde hon och barnets far, rapstjärnan Nas, slut och hon släppte därför inte in honom på sjukhuset under förlossningen, skriver nyhetssajten All Hip Hop.
Artistparet gifte sig 2005 efter att ha varit förlovade i två år, men ansökte om skilsmässa i april och var mitt uppe i skilsmässoförhandlingarna i en domstol i New York då Kelis fick föras till sjukhus för att föda.

http://untfredag.se/avd/1,1826,MC=15-AV_ID=935339,00.html?from=sectionlinks15

Pernilla said...

Jill Johnson ska ha barn nummer 2. Såg att någon tipsat om det i förra inlägget och här hittade jag en länk där hon bekräftar det :)

http://untfredag.se/avd/1,1826,MC=15-AV_ID=935301,00.html?from=latestnav

Johanna said...

Tack för dina tips Camilla!