Saturday, October 24, 2009

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér ska ha barn

Bloggaren och programledaren för Idol eftersnack, Katrin Zytomierska, väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen, fotografen Bingo Rimér. Katrin är i tredje månaden och barnet beräknas i mitten av maj. Nyheten avslöjade hon i Idol eftersnack igår kväll.

Bingo har dottern Nova sedan tidigare.

Bild: www.finest.se

13 comments:

Anonymous said...

Ja, såg det:

http://www.aftonbladet.se/wendela/article6008980.ab

HELT SJUKT hur hon uttalar sig. Säger bl a att hon inte tycker om barn, att hon tror att det blir pojkvännen Bingo Rimér som står för kärleken i förhållandet till barnet, att hon tror hon kommer att bli en ganska hård mamma, hon kommer nog ta den hårda rollen som sätter regler, ger utegångsförbud och slår barnet.

Kul för det barnet...

Jag blir väldigt illa berörd.

Emily said...

det är ju katrins jargong bara, hon menar ju inte allvar såklart, är ju helt solklart, jag har själv barn och känner mig inte det minsta orolig kör Katrins bebis uppväxt

Anonymous said...

Katrins uttalande är helt oacceptabelt. Även om det är ett skämt så är det väldigt omoget att skämta om sådanna saker. Det ändå hon gör är att klaga över det här barnet. Jag håller med Eva Rusz! Katrin borde steriliseras! :D

Anonymous said...

Att vissa människor bara låter sig provoceras av Katrin, fattar ni inte att det är mest snack för att provocera, det är ju så hon blivit känd. Snacka om att lägga energi på fel saker.

Sara

Anonymous said...

Håller med Sara..Katrin är sån som person och det är så som hon tagit sig fram o är där hon är idag. kul att gå in på hennes blogg o se alla kommentarer från folk som inte fattar att hon provocerar=)

Anonymous said...

Precis, med Katrin är det mkt snack och lite verkstad. Allt hon säger ska nog tas med en nypa salt.

Anonymous said...

Jaha, om det där ska vara "kul" så håller jag med hon/han som skrev först om att man helt klart har olika humor.

Nikki said...

egentligen tkr inte jag att det spelar ngn roll om hon säger det på skoj elr inte.. jag tkr inte att man säger så!
Hur f*n tror hon att Bingo känner sig då ? han är ju jätteglad över att dem ska ha barn å så säger hon sådär...
visst jag kan förstå dem som tar det med en nypa salt, men bättre att reagera en gång för mkt än att inte reagera alls!!

Anonymous said...

Men vem orkar engagera sig i hennes återkommande urbota korkade uttalanden? Bingo tar nog inte åt sig särskilt mkt eftersom dom uppenbarligen trivs i varandras sällskap. Han var nog väl medveten om hennes jargong innan dom blev ett par och bestämde sig att skaffa barn. Finns väl viktigare saker att engagera sig i än att tro att hon verkligen kommer att misshandla sitt blivande barn. Tjejen är bara ute efter att skapa rubriker.

Anonymous said...

Ni kanske ska gå in och läsa Katrins blogg innan ni uttalar er om henne? Det är så lätt att döma andra alltid, jag blir så jävla trött på det. Jag är själv en människa som inte är så glad för barn, VILKET INTE ALLA MÅSTE VARA. Jag vill gärna ha barn, men säger som Katrin, att jag kommer antagligen bli en hård mamma för att jag vill inte ha bortskämda ungar som man ser överallt idag. Det betyder dock inte att jag inte kommer älska mina framtida barn. Och jag är säker på att Katrin kommer bli världens bästa mamma och då kommer ni få äta upp allt ni sagt.

Johanna

Miss E said...

Klart det är lite av en jargong, sättet Katrin är på! Hon har andra sidor än så, det e jag säker på! Det kommer gå så bra det där så :).

Ni kanske oxå sett det, att de kommer få en tjej! http://www.gravidlooken.se/

Katrin gjorde ett test köpt från usa, där man kan kolla om det blir en tjej eller kille genom att kissa på nåt kemikaliskt pulver. efter exakt 10 min visar pulver o kissblandningen antingen orange färg (för tjej) eller grönt (för kille). När hon gjorde testat visade det alltså orange!

Katrin hade pratat min sin barnmorska om det och frågade varför testet inte finns i sverige. troligtvis beror det på att folk kanske gör en massa aborter om det blir "fel" kön än vad de önskar.

Sedan hade barnmorskan oxå sagt att det där testat var väldigt säkert. Så säkerligen är det då en tjej Katrin och Bingo väntar! :D

Anonymous said...

Men va löjliga ni är! Tror ni på fullaste allvar att Katrin menar det där eller ? Hon gör det för hon vet att folk blir provocerade .. Katrin kommer bli en utmärkt mamma till sin dotter :)

EmelieCatrine said...

Katrin och Bingo väntar en dotter. Hon är i vecka 12 och har beställt ett test från USA där man kan se om man väntar en pojke/flicka.

Det är något slags urinprov som visar en speciell färg beroende på om det är en flicka eller pojke. Och det är en flicka...enligt testet :)