Saturday, January 09, 2010

Annika Sjöö fick en son på premiärdagen


Igår hade nya Let´s dance-säsongen premiär. En som inte ska vara med är förra årets vinnare Annika Sjöö för hon har precis blivit mamma. Nyfödda sonen prickade in exakt dag när han kom till världen igår på Let´s dance premiären! Pappa är Annikas fästman Michael. Vad den lilla ska heta vet jag inte än men jag håller utkik på Annikas blogg.

7 comments:

Lisa said...

1.Wille Crafoord 43 och hustrun Karin 35 fick sitt första gemensamma barn den 15 december på Södersjukhuset i Stockholm.Det blev en son som fått namnet IAN. Han vägde 3 200gram och var 45cm lång.

2.Gunilla Backman 44 och maken Christer Sturmark 45 blev ju föräldrar den 25 november för första gången till en liten son som fått namnet LEONARDO Julian Leakim.

3.Bingo Rimer 34 och Katrin Zytomierska 32 väntas bli föräldrar i maj till en liten son som ska få namnet RINGO efter Ringo Starr i Beatles som är Katrins pappas idol.

4.BWO Martin Rolinski 27 och hans fru Katarina 31 blev ju föräldrar den 1 december till en dotter som fått namnet ISABELLA Jeanna Stefania ( vägde 3 500g & 50 cm lång)

Källa:Se & Hör nr 2

Lisa igen:P said...

Glömmde att Wille Crafoord har sedan tidigare barnen Roderick 14 med exhustrun och programledaren Josefin Crafoord 36 och dottern Olga med Ulf Lundells dotter Sanna 31.

anna said...

Gisele Bündchen och Tom Brady har bestämt sig för att sonen ska heta Benjamin


http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1821483/supermodellen-gisele-bundchen-har-antligen-bestamt-sig

Matilda said...

Jag tyckte att Jessica Almenäs såg gravid ut i Lets Dance i fredags. eller är det kanske bara ltie kvar efter den förra?

Johanna said...

Tack för alla tips Lisa!

Anna: Trodde ja hade skrivit det men det har jag nog inte trots allt..

Matilda: Jag håller med dig men hon fick ju barn i oktober så det är ju helt mänskligt, och ganska skönt, att magen inte är platt ännu.

Matilda said...

Jaha, var det så sent som i oktober.. då är det helt ok!

Anonymous said...

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6415850.ab