Friday, March 26, 2010

Victoria Sandell Svensson gravid

Fd fotbollsspelaren Victoria Sandell Svensson såg vi i början av säsongens Let´s dance där hon åkte ut i första programmet. Ikväll är det dags för finalen där alla paren kommer tillbaka och dansar. Victorias mage har dock växt sedan sist och det visar sig att hon och frun Camilla Sandell väntar sitt andra barn i augusti. De har dottern Moa, 2 år, sedan tidigare.

Bild: www.aftonbladet.se

6 comments:

Anonymous said...

Beyonce ska bli mamma!

http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1931242/uppgifter-beyonce-vantar-barn

Johanna said...

Det verkar vara rykten än så länge men ÅÅÅ vad roligt om det stämmer!

Anonymous said...

Jättekul blogg Tackar!!

AngelinaJosefina said...

1.Runar Sögaard 42 och hustrun Jessica 35 blev ju föräldrar till en pojke som fått namnet PRESLEY!

2.Tv-meterologen Pererik Åberg 42 och hans fru (svt-producenten) Helene 37 har blivit föräldrar den 16 mars till en liten tjej som vägde 3 300g och var 49cm lång. Hon har fått namnet TUVA. Tuva är deras första barn.

3.Äventyrerskan Renata Chlumska 36 och Christer Rugestål blev den 7 mars föräldrar till en liten pojke. Sedan innan har dom sonen Alexander som föddes i september 2008. Christer har sedan tidigare förhållande sonen Theodor 7.

4. Vet inte du skrivit om detta tidigare. Timo Räisänen 30 och hans blivande fru Lina Lundgren 35 ska bli föräldrar i mitten av maj. De har sonen Vinton 2 och Lina har en dottern Aliah 11 sen tidigare förhållande.


Källa:Se & hör nr 13/14

Johanna said...

Anonym: Taack för komplimangen!

AngelinaJosefina: Stod å bläddrade i se och hör i affären idag så jag noterade några av sakerna. Tack för sammanställningen ;)

Anonymous said...

Victoria Sandell Svensson borde väl ha fått sitt barn för ca en månad sedan. Kan du inte försöka ta reda på när och vad det blev?

/Maria