Thursday, July 29, 2010

Orlando blir pappa?

Nygifta modell/skådis-paret Miranda Kerr och Orlando Bloom har precis varit iväg på bröllopsresa. Det skrivs att Orlando avslöjat för hotellpersonal att Miranda dessutom är gravid! Inget är dock bekräftat ännu som jag har förstått det och vi får hålla koll på uppdateringar i frågan framöver.

Bild: www.people.com

5 comments:

Micha said...

På den här länken: http://celebritybabies.people.com/2010/07/28/tiffani-thiessen-gives-us-a-sneak-peek-at-harpers-nursery/
visar Thiffani Theissen upp dottern Harpers barnkammare.

Anonymous said...

Heroes"-stjärnan Ali Larter, 34, är gravid med maken Hayes MacArthur, 33. Paret gifte sig i augusti förra året och kommer nu bli föräldrar någon gång i vinter.

http://www.expressen.se/sex/1.2079995/karlekskollen-hetast-i-veckan

Micha said...

Här finns en söt familjebild på Mark Wahlberg med familjen och lilla Grace: http://celebritybabies.people.com/2010/07/30/family-photo-mark-wahlberg-joins-the-walk-of-fame/#more-106552

Sara said...

I en artikel i Aftonbladet om kändisar som spenderat tid på kåken står det att Nicole Richie och Joel Madden väntar sitt tredje barn i November! Detta hade jag missat totalt och så även du. Tyvärr kan jag inte skicka någon länk då jag läste detta i min iphone men det finns på ab.

Johanna said...

Sara: Det var uppe på diskussion för ett tag sedan men har aldrig bekräftats att Nicole och Joel väntar sitt tredje barn. Tidigare har Joel skrivit om graviditeterna på Good Charlottes hemsida men den här gången står det ingenting. Jag tror med andra ord att det bara är ett rykte men ska självklart hålla utkik.