Monday, August 30, 2010

Sofia Källgren gravid


En läsare skriver att sångerskan Sofia Källgren väntar sitt andra barn. Någon som har mer information? Sofia har sonen Rasmus som föddes 2006 tillsammans med sambon Per Åström.

UPPDATERING: Länk till artikel: http://allehanda.se/slaktvanner/personligt/1.2243626--jag-ar-en-karriarkvinna-?articleRenderMode=default

Bild: www.finest.se

10 comments:

Hem och Lycka said...
This comment has been removed by the author.
Hem och Lycka said...

http://allehanda.se/slaktvanner/personligt/1.2243626--jag-ar-en-karriarkvinna-?articleRenderMode=default

Sofia Källgren

/Mia

Anonymous said...

Vad heter Andreas Johnsons son?

floosan said...

Spännande

Maria said...

Hörde delar av RixFM's intervju med Emma Wiklund (fd Sjöberg) i eftermiddag. Där sa de att hon blivit 3-barns mamma... Någon som hört något?

Johanna said...

Maria: Det verkar inte troligt. Man har sett henne i media en del det senaste, hon släpper en egen hudvårdsserie i dagarna också så det verkar konstig tajming. Men kanske är hon gravid?

Johanna said...

Anonym: Enligt Lisas blogg: http://blogg.familyliving.se/lisa-knapp/ har de anmält namn nu men inte helt säkra på vilket som blir tilltalsnamnet så de väntar lite med att berätta :)

Maria said...

Eller också är den nya hudvårdsserien hennes "bebis"... Jag hörde som sagt inte hela intervjun, tänkte att någon annan kanske hade hört...

Tycker också att man borde ha hört/sett något tidigare...

Anonymous said...

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7698134.ab

Här kan du se bild på Sofias mage.

Micha said...

Jodie Sweetin har blivit tvåbarnsmamma. Den här gången blev det också en dotter. Den nya familjemedlemmen har fått namnet "Beatrix" Carlin.